RSS
archiv revue
Výhody e-shopu KNIHCENTRUM.CZ
Doprava zdarma při nákupu nad 700 Kč, osobní odběr zdarma, slevy až 90 %, věrnostní program, odměny za nákup, soutěže, KNIHCENTRUM revue a další výhody naleznete v článku.
Očarovaná Hany Hindrákové je exkurzí do země, ve které číhá řada nebezpečí
Tenhle příběh je skvělou exkurzí do země, ve které na turisty číhá řada nebezpečí. A tak se usaďte v pohodlí domova, udělejte si něco dobrého a pusťte se do strhujícího příběhu o zemi, kde neplatí žádné z našich pravidel.
ROZDÁNO - ZDRAVÁ SNÍDANĚ PLNÁ ŽIVOTA - DÁREK KE KAŽDÉMU NÁKUPU!
NEROZMÝŠLEJTE SE S NÁKUPEM PŘÍLIŠ DLOUHO! MÁME OMEZENÉ MNOŽSTVÍ! Přečtěte si více informací!
Kniha, která si zaslouží místo v knihovně každého nadšence Rolling Stones
O kapele Rolling Stones bylo a bude popsáno mnoho řádek. Nakladatelství Jota aktuálně uvádí na český trh publikaci, jejíž řádky napsal americký novinář Rich Cohen. Vychází pod titulem Slunce, Měsíc a Rolling Stones. Stojí za to si ji přečíst?
Beseda s Tomášem Šebkem v Domě knihy
V říjnu proběhla v Domě knihy beseda a autogramiáda s Tomášem Šebkem, který byl s Lékaři bez hranic dvakrát v Afghánistánu, v roce 2013 a 2015. Mezi zákroky, při nichž operoval těžce zraněné z bojů i léčil docela „běžné“ úrazy, fotil a psal. Výsledkem je soubor záznamů, které zaujmou nejen autentickou a syrovou výpovědí, ale i neotřelým pohledem na život v pusté hornaté krajině.
Román Kniha zvláštních nových věcí je jedním slovem geniální!
Román Michela Fabera je spletitým konglomerátem mnoha literárních žánrů, přičemž jedním z nich – a to tím, na němž je dílo primárně vystavěno – je science-fiction, resp. kosmická budoucnost, kdy již daleké mezigalaktické prostory nejsou lidem nepřístupné a pomocí časoprostorového Skoku je možné překonat nesmírné vzdálenosti a ocitnout se v úplně jiném koutu vesmíru.
La Loba je velmi čtivý, poutavý, často až strhující příběh
Příběh o velké víře, odhodlání a odvaze jedné ženy. Ženy, která byla postavena před nehostinnou přírodu a naprosto jiné lidské chápání. Hluboko v divočině, kde nežije žádná civilizace, žije muž, který má jiné morální hodnoty, jiný pohled na život, společnost i na současné dění.
Soutěž o 5 výtisků knihy Okamžiky štěstí
Na tuto soutěž jste určitě čekali. Máme pro vás přichystaných 5 výtisků knihy Okamžiky štěstí od Patrika Hartla. Pojďte soutěžit!
Divoká příroda a sebepoznání v autobiografickém románu Vlčí ostrov
Autobiografický román spisovatelky Lajly Rolstadové vypráví příběh o měsících, které strávila v Kanadě a dále pak na cestách po Spojených státech. Sterilní příběh o tom, jak se rozhodla překonat samu sebe, vyjet z rodného Dánska a vydat se vstříc osudu, svému vlastnímu já a především vstříc své nemoci.
Kvalitní česká detektivka pro milovníky napětí
Spisovatel Vítězslav Jareš se opět vrací k žánru detektivky a přichází s novou knihou 12.12., která jistě nadchne nejen všechny jeho fanoušky. Těšit se můžete na kvalitní krimi román s nečekaným koncem.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!