RSS
archiv revue
Recenze: Čas riskovat všechno
Někdo se stal hrdinou díky jedné události a někdo tak trochu omylem. Pro Mary Elmesovou bylo pomáhání lidem pronásledovaných osudem životní náplní už odmalička. Milovala děti a přála si, aby všechny byly šťastné. Nejvíce dobrých skutků vykonala během druhé světové války, kdy zachránila stovky židovských dětí.
Recenze: Klinická smrt
Čtyřicetiletá Marie je skvělou ukázkou prvotřídní mrchy. Provdala se kvůli penězům za postaršího chlápka a poprvé ho podvedla už na vlastní svatbě. Její nezřízený životní styl skončí ve chvíli, kdy se ocitne v kómatu. Vnímá, co se kolem ní děje, a má čas rekapitulovat. Dokáže se změnit k lepšímu?
Recenze: Nový začátek
Noru Roberts známe především jako autorku zamilovaných příběhů. Jak by to vypadalo, kdyby se rozhodla napsat katastrofický román s prvky nadpřirozena? Román, v němž celý svět zachvátila pandemie smrtícího viru? Román, který nápadně připomíná to, k čemu došlo doopravdy?
Tip na výlet na Karvinsku
Široko daleko nic, jen kostel sv. Barbory předurčený k zániku. Ten se stal cílem naší sobotní vycházky.
Nina Špitálníková „Jsem ráda, že má kniha oslovuje i nejmladší generaci.“
Svědectví o životě v KLDR obsahuje sedm rozhovorů se severokorejskými uprchlíky, díky kterým mohou čtenáři poznat jeden z nejtužších diktátorských režimů z druhé strany. Kniha se krátce po vydání stala bestsellerem. Jak na obrovský zájem o životy obyčejných Severokorejců reaguje autorka titulu Nina Špitálníková?
Puzzle – zábava i rozvoj dovedností
Nevíte už, čím se doma rozptýlit? Jakou činnost vymyslet, aby se zapojili všichni členové rodiny? Naším tipem je skládání puzzlí. 🧩
42. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3x AUDIO na CD Citový život zvířat
Chcete nahlédnout do zvířecí duše? Zkuste své štěstí v soutěži o AUDIO na CD Citový život zvířat.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Mlčící fontány
Litevsko-americká autorka historické beletrie svým dalším dílem s názvem „Mlčící fontány“ opět dokázala, že umí ovládnout srdce čtenářů tam, kde je potřeba.
Sekta – nejvíc smrtící past je ta, kterou nevidíš
Toto je jeden z nejnapínavějších příběhů z poslední doby. Užijete si ho o to víc, když si uvědomíte, že autorce se podařilo opustit scientologickou církev.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!