RSS
archiv revue
Ulovte si dopravu ZDARMA
Pro všechny členy věrnostního programu jsme si připravili dárek. Pojďte si ulovit nejen KNIHCENTY, ale tentokrát i dopravu na svou objednávku zcela ZDARMA.
Valentýnská rozdávačka
Je to jednoduché! Stačí u nás nakoupit a výhra může být vaše. Rozdáváme nejeden zajímavý balíček.
Valentýnská nadílka – erotické romány za hubičku
Ve spolupráci s nakladatelstvím Mediaplex jsme si pro vás připravili speciální Valentýnskou nadílku. Vyberte si žhavé čtení se slevou až 40 %.
Recenze: Beara
Beara je dokumentárním románem o genocidě spáchané v létě 1995 v Srebrenici a okolních městečkách. Tento hrůzný akt dopomohl zakončit několik let trvající válku v Bosně a Hercegovině, obecně známou tak jako Bosenská válka za nezávislost.
Recenze: Atlas Obscura
Dnešní doba skýtá pro milovníky cestování řadu výhod. Chceme-li se vypravit na nějaké pro nás neznámé místo, konzervativci určitě před cestou sáhnou po knižním průvodci či atlasu. Častěji si však vyhledáváme vše potřebné na internetu, kde si pak rovnou nakoupíme i nezbytné vybavení na cestu, rezervujeme letenky, případně ubytování. V porovnání s minulostí je cestování dnes docela snadné, ale je ještě vůbec možné v současnosti objevit něco nového?
Nejen knižní inspirace na dárek k Valentýnu
Chcete poradit, co darovat na Valentýna? I v případě, že tento svátek neslavíte, můžete se nechat inspirovat našimi tipy. Třeba ve vás probudí chuť koupit někomu knihu, deskovou hru, dárkový poukaz. Nebo můžete nakoupit u našich partnerů (u některých i se slevou). Udělejte radost těm, které máte rádi.
Recenze: Obřad
Nachlup stejná vražda jako před sedmi lety. Ale pachatel sedí ve vězení. Kdo to tedy udělal? A proč vlastně? Vždyť to byly sestry! Obě měly těsně před svatbou, hlavu plnou snů a očekávání. No a teď? Teď mají hlavu plnou úplně něčeho jiného. Pusťte si chytlavý hlas Miny Mazzini, nalejte grappu a otevřete tuhle žhavou španělskou novinku.
DOčteNO- Dopisy od Felixe
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Dcera zimy
Příběh sester rozdílných jako den a noc, život a smrt, to jsou Vesna a Morana. Tak rozdílné, ale přesto mezi sebou mají silné pouto.
Recenze: Jednorožci
Kdo jsou jednorožci, za čím se ženou a proč by měli vyčnívat? Ptám se, když prvně beru do ruky knihu s obálkou, která jde proti proudu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!