RSS
archiv revue
Knihy o zahradě pro dospělé zahradníky i pro děti
Hledáte knihy o zahradě a zahradničení? Pak jste tady správně a ve správný čas. Zahrada se začíná probouzet a je potřeba se o ni řádně postarat!
Recenze: Bylinková zahrádka
Jsem ráda, že mám doma knížku od zkušeného zahradníka Burkharda Bohneho, díky které jsem se poučila, jak mám na zahradě pěstovat vlastní, zdravé bylinky.
Dvojjazyčné pohádky – anglicky i česky
Pohádky se zrcadlovým textem v angličtině a češtině jsou ten nejlepší způsob, jak dítě přimět k učení, aniž by si to uvědomilo. Vyzkoušejte!
Naši recenzenti doporučují
Možná nestíháte číst všechny nové recenze, které nám na blogu každý den přibývají, proto jsme vybrali některé z nich.
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události tento měsíc hýbou světem knihomolů a na co se můžeme právě teď těšit?
Láska na prodej? Přečtěte si Gigola!
Gigolo je zpověď luxusního společníka, který prodává svou společnost za peníze. Zapomeňte ovšem na všechno, co si myslíte, že o mužských společnících víte. Jste připraveni odhodit zábrany?
Recenze: Zítřek ti nikdo neslíbil
V listopadu vyšla u nakladatelství XYZ románový debut české autorky Kateřiny Karolové s poněkud záhadným názvem Zítřek ti nikdo neslíbil. Přebal knihy láká nálepkou „současný český thriller“, ale rozhodně přesahuje hranice tohoto žánru a nabízí víc.
Recenze: Ustláno na betonu
V závěru loňského roku vyšel pod hlavičkou nakladatelství Pointa debutový román autorky Elen An s názvem Ustláno na betonu. Je libo moderní příběh ze života mládeže?
Eva Bartoňová Veselá: Nic tak člověka nepovzbudí, jako dát něco do pořádku
Knihu britské autorky Karen Kingstonové Zbavte se nepořádku s feng šuej, která vrací do života řád a strukturu, lehkost i radost, přeložila do češtiny Eva Bartoňová Veselá. Právě vyšlo již 3. vydání této publikace, a to jako na zavolanou v období pandemie.
Malá lesní škola
V knize Malá lesní škola se dozvíte, jak si užít les. Andreas Kieling – známý dobrodruh a fotograf přírody – poutavě vyzrazuje tajemství lesa, díky nimž si pobyt v přírodě opravdu užijete.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!