RSS
archiv revue
Knižní novinky - únor 2020
Únor obvykle znamená, že zima je v plné síle, venku je mráz a závěje sněhu. Letos to na sníh a mráz moc nevypadá, ale to nic nemění na tom, že vychází spousta skvělých knih. Pojďte se na ně mrknout!
Recenze: Nejjednodušší plán 29 dní
V novém roce mají lidé nutkání si dávat předsevzetí. Je to symbolické a úplně to chápu. Máme pocit, že s novým začátkem roku to půjde nejlíp. Ani já nejsem výjimka. Mám problém s váhou. Není to fráze jako u některých žen, které si tímhle říkají o pochvalu, jako že to není pravda. Já jsem po dětech přibrala a opravdu potřebuji shodit.
Soutěž o 3 výtisky knihy Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou
Mají lidé něco jako sedmý smysl, kterým dokážou vytušit nebezpečí? Dá se říct, že náš čich předčí citlivý čich psa? Proč náš imunitní systém reaguje na barvy a vůně lesa? Je možné, že stromy dýchají? Že u nich lze dokonce změřit něco jako srdeční tep? A měli bychom na rostliny pohlížet jako na inteligentní bytosti? Odpovědi na tyto a další otázky najdete v knize Petera Wohllebena Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou. Soutěžíme o 3 výtisky!
Soutěž o 10 vstupenek na divadelní představení Cena za něžnost 5. 2. 2020
Divadlo Na Maninách v Praze nabízí výběr ze široké škály divadelních her. Pojďte si zasoutěžit a vyhrajte vstupenky na představení Cena za něžnost.
Recenze: V rouše beránčím
Staré hříchy a křivdy. Týrání a zabíjení malých dětí. Sériové vraždy po celém Finsku. Incest a brutální sex. To vše najdete v thrilleru V rouše beránčím. Máte-li silné žaludky a pevné nervy, čeká vás nevšední zážitek.
Recenze: Má sestra je sériový vrah
Něco takového jste ještě nečetli! Nejsou nevinní. Každý má něco na svědomí. A všichni ti usmívající se lidé a jejich děti? Jen vrazi a oběti. Každý z nich. I ti nejlaskavější lidé umí zabít s úsměvem na tváři.
Recenze: Jak chytit krtka
Skromná a meditativní oslava života, přírody a záhadných tvorů z podzemí, kterou ocení zejména čtenáři, kteří si oblíbili knihy Tajný život stromů, Život v zahradě nebo Muž, který sázel stromy.
Knižní novinky pro děti a mládež - leden 2020
Máme před sebou poslední lednový týden. O sníh je nouze, ovšem o knižní novinky nikoliv. Pojďte se podívat na novinky pro děti a mládež, které vyšly v prvním měsíci roku 2020.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - LEDEN 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, knihy za 1 Kč, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Soutěž o 3 výtisky kuchařky Nalož to
Vyhrajte jedinečnou kuchařskou knihu Nalož to, která se jako vůbec první v Čechách věnuje nakládání sýrů, zeleniny a nejrůznějších specialit do sklenic.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!