RSS
archiv revue
Nejprodávanější knihy, hračky a dárky roku 2022
Možná některé z vás zajímá, co se v našem e-shopu v roce 2022 nejvíce prodávalo. Tady je žebříček TOP knih, hraček a dárků za rok 2022.
Recenze: Přes práh
Samota je něco, čeho se obáváme všichni. Jednou totiž přijde stáří a podle toho, jak k životu přistupujeme, jednou totiž nastane ten čas, kdy nás rodiče opustí na onen svět, nedej bože nás opustí dříve i náš milovaný partner a my zůstaneme sami.
Recenze: Ženy za mřížemi
Ženy za mřížemi autora Petra Šámala, kterou v roce 2022 vydalo nakladatelství Epocha, čtenáře zavede do jediné ženské věznice s ostrahou v ČR, která se nachází v malebném městě Světlá nad Sázavou.
Recenze: Chladný měsíc nad Babylonem
Babylon je malé ospalé městečko, kde se všichni důvěrně znají. Jednoho dne všemi otřese vražda dospívající dívky. Zatímco policie pátrá po vrahovi, v řece začínají působit nadpřirozené síly. Díky nim se zrodí bytost, která začne pronásledovat vraha.
Recenze: Umění smrti
Umění má mnoho podob. Některé exponáty jsou opravdu výstřední. Tenhle umělec ale zašel mnohem dál. V ulicích vystavuje vitríny s mrtvými těly a nijak se netají tím, že jeho sbírka se bude úspěšně rozrůstat.
Soutěž o 5 nástěnných kalendářů na rok 2023
Vyhrajte jeden z nástěnných kalendářů od nakladatelství Synergie: Magické kočky, Nespoutaná žena, Světlo a stín, Tady a teď a Moudrost bohyní. Na 5 výherců čeká jeden kalendář.
Prémiový obsah
číst více
Prosincové DESKOHRÁTKY + soutěž
Výrobci deskovek na nás chrlí nové společenské hry! Pojďte na ně mrknout a zároveň zkuste štěstí v soutěži.
Recenze: Lucinka a uzdravený sobík
Lucinka, starostlivá holčička, které není žádný čtyřnohý mazlík lhostejný, ať už se jedná o oslíka, koťátko, králíčka nebo třeba… sobíka samotného Santy!
Recenze: Židovské jesle
Hlavní protagonistkou dalšího hrdinského historického románu založeného na skutečných událostech z válečné doby je teprve sedmnáctiletá dětská ošetřovatelka, Židovka Elizabeth Oudkerková.
Pokémoni vtrhli i do našich obchodů!
Pokémon karty pro vášnivé sběratele nebo pro zkušené hráče. Doplňte si svou sbírku nebo balíček o nové Pokémony. Zkrátka chyťte je všechny!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!