RSS
archiv revue
Jakub Szántó: Za oponou války
Válečný reportér a zpravodaj České televize na Blízkém východě, kde působí už od roku 2013, zavítal do ostravského Domu knihy. Na besedě hostům připomněl své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
Nicole a Lucie Ehrenbergerovy: Diář 2019 A Cup of Style
Lucie a Nicole jsou dvě sestry a nejlepší kamarádky zároveň. Na besedě v Domě knihy představily svůj nový diář, ve kterém se snoubí elegance s užitečností.
Lukáš Musil: Letecké katastrofy a jejich vyšetřování
Letecká katastrofa je bezesporu tragickou událostí, zvláště pokud dojde ke ztrátám na lidských životech. Její vyšetřování však často vede k zavedení opatření, která v budoucnu podobným situacím zamezí. A právě o tom přijel s hosty Domu knihy besedovat letecký publicista Lukáš Musil.
Nejčtenější knihy roku 2018
Knihy, které se tento rok objevily u většiny z vás doma. Možná budete překvapeni, že vám něco chybí. Možná jste knihy dostali pod vánoční stromeček.
Jiří Vojkovský: Fotbalové stadiony
Jiří Vojkovský připravil volné pokračování úspěšné knihy o fotbalových stadionech z roku 2016. Nadšenci se můžou ponořit do historie a příběhů dalších 50 velkých chrámů i klasických fotbalových stánků.
Peter Minárik poradí, jak na dietu nejen pro diabetiky
Kniha známého gastroenterologa Petera Minárika, diabetoložky Barbory Zobokové a výživové poradkyně Evy Blaho je vítanou podporou pro pacienty trpící cukrovkou a jejich příbuzné, ale i pro další zájemce o dietní stravování. Publikaci představil na besedě v Domě knihy Peter Minárik koncem listopadu.
Na výlet kolem světa s Františkem Mandátem
Publicista, scenárista a spisovatel František Mandát prožil mládí v Havířově. Vydal prózy Semestrálky (Cena Jiřího Wolkera), Facky do života a jiné. Napsal několik rozhlasových her a dramatizací (Hledám Michaelu, Smyčka). Nyní žije, píše a pracuje jako nakladatel v Praze.
PF 2019 + audiokniha Vánoční detektivky zdarma
Postup stažení Audioknihy Vánoční detektivky od Arthura Conana Doyla, Gilberta Keitha Chestertona naleznete na konci PF. Audio dárek věnovala Audioteka.cz.
Soutěž o 3 výtisky knihy Rokovy výlety do historie s podpisem autora
Roko je žijící hrdina nové knihy Ladislava Špačka Rokovy výlety do historie. Součástí této etikety pro školáky je také audiokniha, kterou sám autor namluvil. Pojďte zkusit své štěstí a vyhrajte tuto pěknou publikaci. Je navíc s podpisem autora!
UKONČENO - Tradiční vánoční lití olova zdarma k nákupu nad 2000 Kč
Stačí uplatniti slevový kód, který naleznete v článku. Zbývají poslední kusy.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.